You are from: United States, Go to our American website.

Volunteer AbroadVolunteer Overseas
Click to Καλέστε μας στο:
+44 (0) 1273 007230


Κάντε αίτηση τώρα

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ONLINE

Πως να κάνετε αίτηση online

Πηγαίντε με κατευθείαν στο the έντυπο αίτησης

Συμπληρώστε το έντυπο αίτησης όσο πληρέστερα μπορείτε. Αν και είναι χρήσιμο να έχουμε τον αριθμό διαβατηρίου και τα στοιχεία του ατόμου που θα δώσει συστάσεις γιά σας, αυτά δεν είναι αμέσως κρίσιμα γιά να αρχίσουμε να επεξεργαζόμαστε την αίτησή σας.

Παρακαλούμε τηλεφωνήστε μας στο +44 (0) 1273 007230 ή στείλτε μας μέϊλ αν υπάρχει κάτι που θέλετε να συζητήσετε. Το βασικό μας πακέτο περιλαμβάνει το φαγητό, την διαμονή, ασφάλεια και την υποστήριξη τού προσωπικού μας στην έδρα μας και στον προορισμό σας.

Απαιτείται μία προκαταβολή £195 με την αίτησή σας, το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί από το κόστος του προγράμματός σας. Θα επιβεβαιώσουμε αμέσως την λήψη τής αίτησης και την πληρωμή τής προκαταβολής.

Αν προτιμάτε να μην κάνατε αίτηση μέσω διαδικτύου μπορείτε επίσης να κάνετε αίτηση μέσω του φυλλαδίου μας ή τηλεφωνικά.

MyProjectsAbroad

Το MyProjectsAbroad είναι το σύστημά μας στο διαδίκτυο, το οποίο σας επιτρέπει να συνδεθείτε στη δική σας προσωπική ιστοσελίδα. Εδώ θα σας κρατήσουμε ενήμερους με την οργάνωση τής ανάθεσής σας. Θα σας στείλουμε τακτικά ενημερωτικά μέϊλ που θα σας ενημερώνουν όταν υπάρχει κάτι καινούργιο στην ιστοσελίδα σας. Αν δεν έχετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο, ή αν απλώς προτιμάτε να σας στέλνουμε αντίγραφα, μη σας νοιάζει, θα σας στέλνουμε πληροφορίες με το ταχυδρομείο μόλις το ζητήσετε.

Τί γίνεται τώρα;

Σε δεκαπέντε εργάσιμες μέρες θα πρέπει να σας γράψουμε γιά να σας καλωσορίσουμε επίσημα στο πρόγραμμά μας. Στο σημείο αυτό θα σας στείλουμε με μέϊλ το όνομα σύνδεσης, μυστικό κωδικό και οδηγίες γιά το MyProjectsAbroad. Μορείτε να τα χρησιμοποιήσετε γιά να έχετε πρόσβαση στις παρακάτω πληροφορίες στη δική σας προσωπική ιστοσελίδα:

 • Γενικές πληροφορίες γιά τον προορισμό σας, μαζί με πληροφορίες γιά το προσωπικό τής Projects Abroad, τα γραφεία της, κλπ
 • Πληροφορίες γιά την ασφαλιστική σας κάλυψη.
 • Συνδέσμους σε πόρους διδασκαλίας και φροντίδας (αν έχετε κάνει αίτηση γιά πρόγραμμα διδασκαλίας ή φροντίδας).
 • Τιμολόγιο γιά το υπόλοιπο του κόστους του προγράμματός σας, το οποίο είναι πληρωτέο τρεις μήνες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης, ή αμέσως, αν η αναχώρηση είναι σε λιγότερο από τρεις μήνες.
 • Τους επίσημούς μας όρους και συνθήκες
 • Τις καλύτερες συμβουλές γιά πληροφόρηση του ταξιδιώτη
 • Ιδέες γιά χρηματοδότηση και επιλογή δημιουργίας τής δικής σας σελίδας χρηματοδότησης.
 • Κατάλογος εξοπλισμού

Ταξιδιωτικές πληροφορίες και πληροφορίες γιά βίζα, αν ισχύουν γιά σας, θα ανεβαστούν επίσης στη προσωπική σας ιστοσελίδα, ή θα σας σταλούν, συνήθως σε διάστημα μεταξύ ενός και τεσσάρων μηνών πριν από την αναχώρησή σας. Ο χρόνος αυτός εξαρτάτει από αεροπορικές εταιρίες, πρεσβείες, κλπ. Περίπου ένα μήνα πριν από την αναχώρησή σας θα ανεβάσουμε ή θα σας στείλουμε πλήρεις πληροφορίες γιά την ειδική σας ανάθεση.

Η διάρκεια του προγράμματός σας υπολογίζεται από τη στιγμή που φύγετε από το σπίτι μέχρι να γυρίσετε πίσω στο σπίτι. Γιά παράδειγμα, αν εγγραφείτε γιά ταξίδι 4 εβδομάδων θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο χρόνος γιά τα διεθνή σας ταξίδια περιλαμβάνεται στη διάκρεια των 4 εβδομάδων αυτή. Ο λόγος γιά αυτό είναι γιά να βεβαιωθούμε ότι όλο το ταξίδι σας καλύπτεται από την ασφάλειά μας.

Αν μείνετε στη θέση σας πάνω από την διάρκεια που σας έχουμε χρεώσει, θα σας χρεώσουμε επίπλέον ΗΠΑ δολ. $50 (ΗΠΑ δολ. $100 γιά τα προγράμματα Προστασίας Καμπότζης, Προστασίας Ταϊλάνδης, Προστασίας Φίτζι, Προστασίας Μπελίζ και Φροντίδα Ζώων Κίνας) την ημέρα γιά να καλύψουμε το φαγητό, την διαμονή, την ασφάλεια και την υποστήριξή σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον ασφάλεια που καλύπτει μέρες που αναλώνονται ταξιδεύοντας προς και από τον προορισμό σας, γιά να βεβαιωθείτε ότι θα περάσετε πλήρεις δύο, τέσσερις ή έξι εβδομάδες, γιά παράδειγμα, στο έργο.

Κάντε αίτηση τώρα!

Αλλαγές και ακυρώσεις

Αν προκύψουν προσωπικές, ακαδημαϊκές ή άλλες συνθήκες που σημαίνουν ότι το ταξίδι είναι αδύνατον κατά το χρόνο που έχει προγραμματισθεί, μπορούμε συνήθως να αναβάλλουμε τις αναθέσεις σας χωρίς κόστος ή με ελάχιστο κόστος. Παρακαλούμε καλέστε μας να συζητήσουμε την κατάστασή σας. Οι αλλαγές και οι ακυρώσεις πρέπει να μας κοινοποιηθούν εγγράφως. Δυστυχώς οι χρεώσεις γιά αυτές είναι αναπόφευκτες. Η χρέωση γιά αλλαγές κυμαίνεται από £35 στις £150 συν το ποσό που θα χρεώσουν τρίτοι στην Projects Abroad. Οι χρεώσεις γιά ακύρωση εξαρτούνται από το πόσο πριν από την αρχικά προτιμώμενη ημερομηνία αναχώρησης μας έχετε ενημερώσει εγγράφως:

 • Ειδοποίηση 3 μηνών ή παραπάνω - £65
 • Ειδοποίηση 2 – 3 μηνών – ένα τρίτο του συνολικού κόστους
 • Ειδοποίηση 1 – 2 μηνών – δύο τρίτα του συνολικού κόστους
 • Ειδοποίηση λιγότερο από 1 μήνα – ολόκληρο το συνολικό κόστος

«Μήνας» γιά όλα τα θέματα που αφορούν την Projects Abroad ορίζεται σαν ημερολογιακός μήνας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι παραπάνω χρεώσεις γιά ακύρωση ισχύουν είτε η αίτηση γίνεται πάνω από τρεις μήνες πριν από την προτεινόμενη ημερομηνία αναχώρησης ή λιγότερο από τρεις μήνες πριν από την προτεινόμενη ημερομηνία αναχώρησης. Οι προκαταβολές που πληρώνονται σχετικά με αναχωρήσεις όχι πάνω από τρεις μήνες στο μέλλον δεν επιστρέφονται.

Παρακαλούμε σημειώστε επίσης ότι αν έχετε πραγματοποιήσει την τελική σας πληρωμή, διατίθεται ασφάλεια ακύρωσης σε ορισμένες συνθήκες. Παρακαλούμε θυμηθείτε – δεν ευθυνόμαστε γιά τα πάντα.

Αν επιλέξετε να συμμετάσχετε σε ένα από τα προγράμματά μας, δεν μπορούμε να προβλέψουμε κάθε ενδεχόμενο. Έχετε επιλέξει να ταξιδέψετε σε μακρινά μέρη που μπορούν να είναι και εξωτικά αλλά και απρόβλεπτα. Οι συνθήκες και οι τρόποι ζωής θα έιναι διαφορετικές από αυτές που έχετε συνηθίσει – όχι αναγκαστικά χειρότερες, αλλά διαφορετικές. Παρακαλούμε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε το απρόβλεπτο, με τοπικά έθιμα και ελλείψεις, με τις ιδιοτροπίες των καιρικών συνθηκών, του ταξιδιού και της ανθρωπότητας εν γένει. Λίγη κοινή λογική και λίγο χιούμορ θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις περισσότερες περιστάσεις.

Συστήνουμε να διαβάσετε τους πλήρεις Όρους και Συνθήκες κάνετε αίτηση.

Το Projects Abroad είναι η εμπορική ονομασία τής εταιρίας Projects Abroad Ltd (με έδρα στην Αγγλία, αριθ. 0-2478906) και τής Projects Abroad Travel Ltd (με έδρα στην Αγγλία, αριθ. 0-3746636).

Κάντε αίτηση τώρα!

Tell your friends about this page:

Back to top ▲